Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager, produktion til salg i Haarby

755 m2 lager, produktion i Haarby til salg

Velholdt erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder

Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus Erhverv Augustinus Assens har nu fornøjelsen at udbyde denne fine erhvervsejendom 755 m2 beliggende erhvervsområdet i Haarby. Her midt i skøn sydfynsk natur, og tæt på de driftige og smukke havnebyer Assens, Fåborg finder man denne oplagte investeringsmulighed.

Velfungerende værksted med med tilhørende udsugning, m.m. Velholdt ejendom med gode tilkørselsforhold, beliggende i Hårby, Såvel ude som inde fremstår ejendommen i rigtig fin stand, og er godt indrettet til det primære formål som er produktion og lager, med dertil hørende kontorafsnit.

Ejendommen er indrettet med naturgas . Ejendommen er isoleret og med Troldtexloft og betongulv. Der er port adgang til bygning.Der er wc, mindre spisestue/køkken og kontor med mulighed for at have 2-3 kontorpladser.

Der er muligheder for udvidelse.

Stort grundareal på 12.370 kvm., hvor en del af grundarealet p.t. er udlagt til hestefold.

Anvendelse muligheder forslag:VVS installatør, Maler Forretning,Tømrer forretning, Murer Forretning, El installatør, Smede, Forretning / Lager & logostikAuto, Værksted, Lager samt opbevaring