Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til salg i Ebeltoft

271 m2 lager i Ebeltoft til salg

Spændende fritidshus/sommerhus/heltidsbolig til salg tæt ved Ebeltoft.

Ejendommen består af et tidligere forsamlingshus beliggende i Dråby, nord for Ebeltoft. Ejendommens 271 kvadratmeter er fordelt på lokaler af forskellige størrelser, der kan anvendes til enten opbevaring, lager eller mindre erhvervsmæssig virksomhed.
Ejendommen er opført i 1935 og består af en entre med 2 toiletter og indgang til et mindre lagerlokale. Dertil er der indgang til 1 større selskabslokale. Der hører en kælder med til ejendommen, der er opdelt i 1 større lokale med stort industrikøkken og dertil 2 mindre lokaler med mulighed for opbevaring eller lager.
Dertil er der et tidligere omklædningslokale på 1. Sal.
Ejendommen har egen indkørsel og parkeringsplads både foran og bagved.
Fra vestsiden af ejendommen er der udsigt og direkte adgang til et naturrigt område med både skov og græssende køer.
Der er fra adressen mindre end 2 minutters kørsel til skønne Dråby strand og Boeslum strand.
Stort set alle vinduer i ejendommen er udskiftet indenfor de seneste 5 år og fremstår derfor som nyinstallerede.
Der er søgt en byggetilladelse og udarbejdet en byggeteknisk redegørelse fra kommunen til at ændre ejendommen til typemæssigt at stå som en bolig. Hertil vil der med en byggetilladelse også være mulighed for at bygge yderligere til ejendommen. Disse ombygninger er ikke lavet eller påbegyndt men der er kortlagt hvad der stilles af krav hertil.
Ejendommen er oplagt som Bed and Breakfast/Airbnb , udlejningsejendom, atelier, genbrugsbut...