Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til salg i Vejen

1386 m2 andet i Vejen til salg

Velbeliggende industriejendom i Vejen sælges som investering

Denne velproportioneret industriejendom er placeret tæt på E20 motorvejen mellem Esbjerg og Kolding (trekantområdet). Der er kort vej til både byen (Vejen) og motorvejen, der begge kan nås på under 5 min.

Bygningen blev opført i 1971 og er løbende blevet renoveret og ombygget. Det samlede bebyggede areal udgør 1.386 kvm og består af en enkelt bygning. Ejendommen præsenterer sig som yderst velholdt med gode faciliteter.

Ejendommen er indrettet med 70 kvm kontor, med indgang på siden af ejendommen. Produktions- og lagerarealet er på 1.316 kvm og ideelt til opbevaring, produktion og logistik. Ejendommen har indlagt 80 amp.

Den bagerste del af ejendommen har hidtil været anvendt til lager. Lageret har en loftshøjde på 9m til kip og 6,5m i sidehøjde. Lageret har 2 port adgange, og der er monteret en traverskran med en kapacitet på 3.200 kg. Ejendommens forreste del har en aflukket portåbning i endegavlen. Arealet frem til kontoret har en loftshøjde på 6m til kip og 4,3 i sidehøjde. Her er traverskran meden kapacitet på 2.000 kg. Midt i bygningen er mindre værkførerkontorer, køkken/kantine, pakkerum samt omklædning.

Belægningen rundt om bygningen er kørefast asfalt. I forbindelse med bygningen er her også et uudnyttet grundareal på ca. 800 kvm, der sikrer virksomheden en udvidelsesmulighed.

Ejendommen har gode køkkenfaciliteter, parkeringspladser, toiletter, kameraovervågning, kabling, mødefaciliteter, bad og omklædningsrum samt...